[MASTER_BACK_TO_MENU]

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid bij boeken
Degene die een reis boekt voor (ook) andere deelnemers is hoofdelijk aansprakelijk voor alle anderen die hij/zij aanmeldt. Ten aanzien van minderjarige reizigers moet worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming hebben verleend.

Minimum aantal deelnemers
Bij alle reizen geldt een minimum aantal deelnemers van 25 bij twee weken voor de vertrekdatum. Indien er minder dan 25 reizigers hebben geboekt, heeft Totally het recht om de reis te annuleren.

Publicatie
De op de website getoonde foto's zijn ter beschikking gesteld door de accommodatieverschaffers, de plaatselijke VVV's, verschillende sportmerken en enkele (professionele) fotografen. De bij de accommodaties afgedrukte foto's dienen uitsluitend om een idee te geven. Omdat niet ieder appartement of hotelkamer gelijk is, kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie afwijkt van de foto op de website. Voor kennelijke fouten, druk- en zetfouten kan Totally nooit aansprakelijk worden gesteld. Wij behouden het recht om zonder toestemming van de klant prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt.