[MASTER_BACK_TO_MENU]

Ontevreden of klachten

Wij zetten ons tot het uiterste in om van jouw vakantie een succes te maken. Helaas echter komt het in sommige gevallen voor dat er ondanks onze inzet problemen zijn.

Wijze van melden
Wanneer je ontevreden bent of klachten heeft over de reis of de door je geboekte accommodatie, dan dien je deze ter plaatse onmiddellijk kenbaar te maken aan onze reisleiding (indien aanwezig) of aan de accommodatieverschaffer. Op het moment zelf kan er vaak wat aan worden gedaan, terwijl het achteraf niet meer mogelijk is de problemen nog op te lossen. Indien jouw probleem niet naar wens wordt opgelost of je er met de accommodatieverschaffer niet uit komt, dien je altijd direct vanaf je vakantiebestemming met ons hoofdkantoor in Nederland contact op te nemen. Alleen dan is het voor ons mogelijk om een probleem goed te verhelpen. Deze handelwijze is absoluut noodzakelijk. Klachten die op de bestemming niet zijn aangemeld, kunnen na afloop in Nederland niet in behandeling worden genomen. Voor het in behandeling kunnen nemen van klachten dien je op de bestemming een klachtenformulier in te vullen en door de hostess te laten ondertekenen. Voor verdere informatie hierover verwijzen wij je naar de ANVR-voorwaarden.

Een voorbehoud
Een vakantie in het buitenland betekent andere mensen en gewoonten, een andere cultuur, ander eten, anders dan thuis. Dat is een van de aantrekkelijke kanten van een vakantie, maar ook een aspect om bij je vakantieverwachtingen rekening mee te houden. Wanneer je kiest voor een eenvoudige accommodatie, kun je natuurlijk geen vijfsterren hotel verwachten. Ook moet rekening worden gehouden met de mogelijkheid van bouwactiviteiten op de bestemming, van een beperkte openstelling van winkels en uitgaansmogelijkheden, skiliften en beperkter aanbod van faciliteiten en verbindingen in voor- en naseizoen.