[MASTER_BACK_TO_MENU]

Reservering op aanvraag

Er bestaat een mogelijkheid om een reis op aanvraag te reserveren. Dit betekent dat de betreffende accommodatie, huisvestingstype, busreis of vlucht niet meer direct uit onze eigen voorraad boekbaar is, maar dat er nog wel een mogelijkheid bestaat om de absolute beschikbaarheid direct bij de accommodatieverschaffer of vervoerder na te vragen.

Bij een reservering op aanvraag dien je de normale boekingsprocedure te volgen. Nadat de boeking is gemaakt, wordt er per mail een bevestiging van de aanvraag verstuurd. Deze aanvraag wordt automatisch naar de betreffende leverancier verstuurd. De accommodatieverschaffer of de vervoerder bericht ons binnen 5 werkdagen. Zodra wij dit antwoord hebben ontvangen, zullen wij telefonisch of per mail contact met de hoofdboeker opnemen. NB: Het heeft geen zin om binnen deze periode te informeren naar de stand van zaken.

Een positief bericht van de betreffende leverancier wordt middels een definitieve boekingsbevestiging/factuur bekend gemaakt.

Indien de aanvraag niet bevestigd kan worden, dan dragen wij telefonisch of per mail een passend alternatief aan. Dit alternatief wordt in ons reserveringssysteem maximaal 2 werkdagen geblokt. Indien er binnen deze 2 dagen niet wordt reageert, dan gaan wij ervan uit dat er geen interesse is naar het geboden alternatief en de optie zal dan worden geannuleerd.

LET OP! Een reservering op aanvraag is nooit vrijblijvend. Indien de accommodatieverschaffer of vervoerder binnen vijf werkdagen de aanvraag bevestigd met een positief antwoord, dan is de boeking direct definitief. Vanaf dat moment zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing!