SNOWCLASH GOES BENELUX

TOTALLY EVENTSEen Totally skitrip bevat altijd een gezonde combi van Après-skiën en themafeestjes tot in de vroege uurtjes. Maar een paar keer per jaar gaan we echt helemaal los open tijdens onze Totally event weken!

Tijdens deze Totally event weken bieden we nog een completer programma aan en wordt jouw wintersport gecombineerd met een echte festival ervaring! We go all the way en creëren onze eigen Totally zone in de bergen. Bovendien vliegt Totally Nederlandse én internationale artiesten over naar de Franse Alpen voor het vetste week in de bergen. Benieuwd naar de line up? Hou onze social media in de gaten!

TOTALLY AFTERSHOCK - ALPE D'HUEZ

1 t/m 8 februari

Het voormalige Totally Snow event heeft vanaf deze winter Totally Aftershock. Met ieder jaar meer dan 1.000 jongeren is dit ons TOP-event in de bergen. Ben je op zoek naar een mix tussen skiën in 1 van de grootste skigebieden en een tof festival met Nederlandse en internationale DJ's? Kom dan naar Aftershock! Naast de dagelijkse Après-ski's met gratis drankjes en Nederlandse DJ's, organiseren we ook dagelijks speciale activiteiten en themafeesten in onze afgehuurde clubs in de bergen..

Line up: Jody Bernal, The Boy Next Door, Ziggy

Bekijk aanbod
TOTALLY SNOWATTACK - LES ORRES

1 februari t/m 8 februari

Les Orres is een fantastisch skigebied met dat we begin februari volledig overnemen... En als we bedoelen overnemen. Dan bedoelen we overnemen! We gebruiken het middenplein van Les Orres voor onze legendarische après-ski's, bouwen de sporthal om tot een groot eventhal en vliegen verschillende artiesten in voor de vetste optredens!

Line up: Jody Bernal, The Boy Next Door

Bekijk aanbod
TOTALLY MELTDOWN - RISOUL

10 t/m 14 april

Dé Short-ski om het skiseizoen af te sluiten. Kun jij ook nooit genoeg krijgen van wintersport en wil je erbij zijn als we met z’n allen het seizoen afsluiten? Zorg dan dat je erbij bent tijdens Totally Metldown! Niets zo lekker dan skiën de goede pistes van Risoul en Après-skiën met gratis drank en het zonnetje op je bol.

Bekijk aanbod