Events

Waar is dat feestje? Wintersport is al jaren veel meer dan alleen maar skiën en snowboarden. Uiteraard zijn er op alle Husk bestemmingen meer dan genoeg après-ski tenten te vinden, maar ook de skidorpen zelf organiseren steeds vaker vette festivals en feestweken. Ook dit seizoen zijn er weer een aantal die je niet mag missen. Check ze hieronder snel!

events in Val Thorens

FestiVal Tho FestiVal Tho 21 t/m 23 maart 2018

3 dagen dikke feesten bij de 360 Bar en Baramix. Houd jij van Lowlands, Valtifest en andere vette festivals? Dan is dit het festival in de sneeuw met een mix van veel verschillende muziekstijlen dat je niet mag missen!

BOEK VAL THORENS
Dutchweek Dutchweek 28 april t/m 4 mei 2018

Dé sluitingsweek van Val Tho is al jaren een groot begrip onder Nederlandse wintersporters. Eind april kleurt Val Tho oranje en wordt hier de laatste week van het seizoen feestend afgesloten met bekende DJ’s en artiesten. Een top line-up gegarandeerd.

BOEK VAL THORENS
Snowcase Snowcase 17 t/m 23 maart 2018

De perfecte cocktail van snowboarden en skiën, live muziek en DJ's. Neem een paar honderd party people en meng dit met de meest uitdagende pistes, elke avond après-ski van het hoogste niveau met beats tot in de vroege uurtjes en je hebt…. Snowcase!

BOEK VAL THORENS

events in Les Deux Alpes

Snowjam Snowjam 7 april t/m 14 april 2018

Snowjam zorgt een week lang voor sfeer en spektakel. Overdag strijden de beste wintersporters voor de titel Belgisch Kampioen Freestyle Snowboard & Ski. In de namiddag starten de partytunes op de buitenpodia van het grootste bergfestival in Frankrijk

BOEK LES DEUX ALPES

events in Les Orres

Totally Snow Totally Snow Attack 3 t/m 9 februari 2018

Husk presents Totally Snow Attack. Deze week sjees jij de berg af rechtstreeks een après-ski tent binnen en zorgt Husk voor te gekke snow activiteiten. Top artiesten touren met je mee om jouw week aan te vullen met unieke party's en een onvergetelijk festival!

Events in Alpe d'Huez

Totally Snow Totally Snow 3 t/m 9 februari 2018

Husk presents Totally Snow. Deze week sjees jij de berg af rechtstreeks een après-ski tent binnen en zorgt Husk voor te gekke snow-activiteiten, zoals de Beer Olympics. Artiesten touren met je mee om jouw week aan te vullen met unieke party’s en een onvergetelijk festival!

Poederbaas Freeride Festival Poederbaas Freeride Festival 10 t/m 16 maart 2018

Dit keer zoekt Poederbaas het weer hogerop in l'Alpe d'Huez. Het Freeride Festival is de perfecte challenge voor iedereen die lekker off piste wil gaan. Ook voor de niet skiër/boarder is er genoeg te doen, clinics, een dikke line-up bij Bar 360 en natuurlijk cheeren voor de finalisten!

BOEK ALPE D'HUEZ

events in Gerlos

Dutchweek Dutchweek 4 t/m 8 april 2018

Dutchweek zoals je gewend bent alleen deze keer met een Oostenrijks tintje. Gerlos kleurt een weekend lang oranje tijdens dit spetterende evenement met Nederlandse touch.

BOEK GERLOS

events in Mayrhofen

Snowbombing Festival Snowbombing Festival 9 t/m 14 april 2018

Snowbombing takes over Mayrhofen voor een TOP sluitingsfeest. Vijf dagen lang kun je hier uit je dak gaan; van Rock en Pop tot de beste DJ’s, alles komt hier voorbij. Ook is er een Ride & Seek waar de echte professionals hun tricks vertonen. Daar moet je bij zijn!

BOEK MAYRHOFEN

events in Risoul

Totally Snow Totally New Year 30 december 2017 t/m 5 januari 2018

Ben jij die New Years Eve feestjes bij jou in de buurt ook een beetje beu? En heb jij altijd al eens oud en nieuw willen vieren op een te gekke locatie in de sneeuw? Vier dan met Husk Totally New Year! Een week vol te gekke snow activiteiten, unieke party's en een onvergetelijk festival.

Totally Meltdown Totally Meltdown 6 t/m 10 april 2018

In Risoul sluiten we het zonovergoten seizoen af met Totally Meltdown! Samen met de legendarische Yeti Bar zetten we de après-ski op zijn kop en bouwen we de meest memorabele feestjes! Een weekend om nooit meer te vergeten!

Boek Risoul