Hotel Club MMV Les Bergers

  Alpe d'Huez

  Algemeen

  Hotel Club MMV Les Bergers is een leuk hotel op een gunstige locatie in Alpe d'Huez. De piste ligt op nog geen 100 meter en ook naar het centrum kun je lopen. De kamers zijn netjes en comfortabel ingericht. Het hotel heeft een club formule, waarbij aan alles is gedacht. Moe van een actieve dag op de piste? Kom dan tot rust in de sauna, jacuzzi of hamam, waar je als gast gratis gebruik van kan maken.
  lees meer over Hotel Club MMV Les Bergers

  Alpe d'Huez
  Wat vroeger een vrij klein dorpje was waar alleen de jetset kwam skiën, is tegenwoordig uitgegroeid tot één van de groten onder de Franse wintersportplaatsen! Alpe d'Huez heeft een overzichtelijk en gezellig centrum met veel winkels, restaurants, bars en moderne appartementencomplexen. Maar de plek waar het echt gebeurd, ligt op 2300 meter hoogte; de gloednieuwe La Folie Douce! Je kent deze misschien al van Val Thorens of Méribel, maar dit ultieme feestconcept is nu ook in Alpe d'Huez geland. Het mega terras stroomt hier al vroeg in de middag vol en wordt volledig omgetoverd tot een openlucht club! Een vette DJ, goede beats en schaars gekleed entertainment zorgt hier voor een knallende après-ski! En het mooie; eenmaal weer beneden aangekomen moet de (stap)avond nog beginnen!

  Totally Aftershock
  In de week van 1 t/m 8 februari 2020 ben jij aan het juiste adres in Alpe d'Huez, tijdens
   Totally Aftershock! Een te gek concept vol te gekke snow-activiteiten, unieke party's en een onvergetelijk festival. Dit jaar met optredens van o.a. Jody Bernal en The Boy Next Door!


  Totally Yeti Bar
  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul