Residence Les Horizons d'Huez

  Alpe d'Huez

  Algemeen

  1. Après ski informatie

   In de Alpe d'Huez is après-ski een vast begrip. Het feesten begint hier al in de namiddag en eindigt vroeg in de ochtend. Er zijn veel après-ski barretjes te vinden, ga vooral eens langs bij deze toppers:

   Tiger Café: Bang om sportwedstrijden te missen terwijl je op vakantie bent? Direct aan de piste zit het Tiger Café waar ze alle belangrijke wedstrijden uitzenden op groot scherm. Ook beleef je hier de leukste thema-avonden met performers DJ's. En ook niet onbelangrijk, goedkope drankjes!

   Smithy's: Smithy's is een Engelse bar en een echte aanrader. Na het eten gaan hier om 22:00 uur de tafels aan de kant, de voetjes van de vloer en wordt het één groot feest.

   La Folie Douce: Als je in Alpe d'Huez bent, ben je haast verplicht een middag te besteden in deze fantastische openlucht club midden op de piste. Rond 15:00 uur zit het terras hier bomvol en wordt het omgetoverd tot een grote dansvloer met een vette DJ en live entertainment.

   FreeRide Bar: Feest mee in dit themacafé op de lekkerste Top 40 en House muziek draait. Vanaf 21:00 uur veranderen de prijzen van jouw drankje iedere 100 seconden mee met de beurskoers. Bestel jouw biertje, shotje of cocktail op het juiste moment voor een prikkie! Zelfs plassen maken ze leuk hier, glijd op de glijbaan naar beneden naar de toiletten!

   l'Igloo: Tot in de kleine uurtjes ga jij nog even door in deze nachtclub. Of er nu een schuimparty is, een R&B fever feest, carnaval, sexy cocktailfeest of old vs. new school. De beste DJ's van de Alpen maken er een knaller van een avond van!