Hoogte

3330m
1130m

Pistes

67km

80km

54km

49km

Liften

Treinen 0
Cabine 6
Gondel 9
Stoeltjeslift 23
Sleeplift 45

Gletsjer

1

Halfpipes

0

Funpark

2

Wintersport Vaujany

In het prachtige skigebied van Alpe d'Huez Grand Domaine Ski ligt het typisch Franse bergdorp Vaujany. Meerdere liften zorgen voor een directe aansluiting met het gebied. In circa 8 minuten brengt de moderne gondelbaan je op 2800 meter hoogte. Het dorp kent enkele gezellige bars. Vooral de bar van het Hotel Rissiou is bij de lokale bevolking geliefd. Verder is er een ijs- en rodelbaan, verschillende restaurants, twee disco’s en een bioscoop.

Boek nu en krijg 40% korting op alle drank
We hebben goed nieuws! Als je nu jouw vakantie boekt naar een bestemming met een Totally Yeti Bar, krijg je daar 40% korting op alle drank. Dat betekent dus 40% korting op alle bier, wijn, frisdrank én sterke drank in de Totally Yeti Bar! Als je jouw boeking maakt tijdens de actieperiode wordt de Totally Yeti Gold Card automatisch toegevoegd. Hiermee ben je verzekerd van de korting!

Let op:
Deze actie is zeer beperkte tijd beschikbaar, dus boek snel!

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul 

Accommodaties

Bekijk alle aanbiedingen