Hotel L'Etendard

  Vaujany

  Algemeen

  In Hotel L'Etendard in Vaujany zal het enthousiaste Belgische team u hartelijk welkom heten en ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt deze wintersport. U verblijft hier op basis van all inclusive, dus eten en drinken wordt verzorgd. De lift ligt al op 100 meter van het hotel. De kamers zijn netjes ingericht en er is een gezellig restaurant, in typische Alpenstijl.
  lees meer over Hotel L'Etendard

  Vaujany
  In het prachtige skigebied van Alpe d'Huez Grand Domaine Ski ligt het typisch Franse bergdorp Vaujany. Meerdere liften zorgen voor een directe aansluiting met het gebied. In circa 8 minuten brengt de moderne gondelbaan je op 2800 meter hoogte. Het dorp kent enkele gezellige bars. Vooral de bar van het Hotel Rissiou is bij de lokale bevolking geliefd. Verder is er een ijs- en rodelbaan, verschillende restaurants, twee disco’s en een bioscoop.

  Totally Yeti Bar
  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul