Residence Les Hauts de la Drayre - Totally Meltdown

  • 1
  • 2
  • 3

Vaujany

Algemeen

Na vorige succes edities in Val Thorens, Saint Sorlin d’Arves, Les Deux Alpes en Risoul is nu het prachtige en zonovergoten Vaujany aan de beurt! Ook dit seizoen sluiten we het mooiste seizoen van het jaar af met Totally Meltdown. Vlak voor die ellendige blok een laatste keer skibotten aantrekken, een laatste keer bindingen vastmaken, maar vooral een laatste keer los door de latten!

Samen met de legendarische La Grotte du Yeti zetten we de après ski op zijn kop en bouwen we de meest memorabele (of net niet) feestjes!

-          Vervoer: Check!

-          Verblijf: Check!

-          Skipas: Check!

-          Totally Meltdown Half Pension: Check!

-          Totally Meltdown après ski’s: Check!

-          Totally Meltdown parties: Check!

-          Awesome people: Check!

Do we have to say more? Meltdown is een skireis met alles op en aan samengepakt op drie dagen. Een weekend om nooit meer te vergeten! Schrijf je nu in en be part of the most epic weekend of the season! Plaatsen zijn beperkt!!

Résidence Les Hauts de la Drayre
De appartementen van Les Hauts de la Drayre zijn gelegen boven in het typische Franse bergdorp Vaujany. Er is een speciale roltrap aangelegd in het dorp naar het hoger gelegen deel, zodat de appartementen gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de lift en nadat je met een drankje achter je kiezen terug naar je appartement loopt. De lift Villette en Alpette liggen op 250 meter afstand. De appartementen zijn basic, maar netjes ingericht en hebben allemaal een balkon met uitzicht over de vallei. Voor een eenvoudig appartement, met een goede ligging in een typisch Frans bergdorp ben je hier aan het juiste adres.


lees meer over Résidence Les Hauts de la Drayre - Totally Meltdown

Vaujany
In het prachtige skigebied van Alpe d'Huez Grand Domaine Ski ligt het typisch Franse bergdorp Vaujany. Meerdere liften zorgen voor een directe aansluiting met het gebied. In circa 8 minuten brengt de moderne gondelbaan je op 2800 meter hoogte. Het dorp kent enkele gezellige bars. Vooral de bar van het Hotel Rissiou is bij de lokale bevolking geliefd. Verder is er een ijs- en rodelbaan, verschillende restaurants, twee disco’s en een bioscoop.

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul