Hoogte

2600m
1100m

Pistes

19km

209km

82km

0km

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 26
Sleeplift 38

Gletsjer

0

Halfpipes

0

Funpark

1

  1. Après ski informatie

    St. Sorlin d'Arves is de laatste jaren erg ontwikkeld, waardoor ook de après-ski flink is uitgebreid! Er zijn nu ook Nederlandse bars zoals de welbekende La Grotte du Yeti. Ben je de Nederlanders zat en heb je behoefte aan wat Fransen om je heen? Dat kan ook! Het dorp heeft genoeg kroegen waar je je in Franse sferen waant.

    La Grotte du Yeti: La Grotte du Yeti ligt boven in het dorp op een paar honderd meter van de piste. Het heeft een dubbele bar en wekelijks zijn er themafeesten. Dit is dé stamkroeg voor de Nederlandse studenten, mede door het Nederlandse personeel en de Nederlandse DJ die wel weten hoe je een goed feestje moet bouwen!

    d'Sybelles: Wil je de dag afsluiten in een discotheek? Dan moet je bij d'Sybelles zijn! Dit is de enige discotheek in het dorp. Vanaf 23.00 zijn de deuren geopend en er gaan gratis shuttle bussen. Het heeft een mooi interieur en er komen goede DJ's die wel weten hoe ze een plaatje moeten draaien.

    Saint S'o: Komend winterseizoen opent de nieuwe piste bar Saint S'o. Deze bar ligt midden tussen de pistes, aan het begin van de 'Des 3 Lacs' skilift. Hier kun je op krachten komen met een glaasje glühwein en een waanzinnig uitzicht vanaf het terras.

Accommodaties

Bekijk alle aanbiedingen