Res. Prestige Odalys Les Chalets de L'Arvan II

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

St. Sorlin d'Arves

Algemeen

Bij de ingang van het dorp St. Sorlin bevindt zich Résidence Prestige Les Chalets de l'Arvan II, bestaande uit 20 chalets met ieder 2, 3 of 4 appartementen. De appartementen zijn modern ingericht, met veel gebruik van hout, wat het die echte chalet uitstraling meegeeft.
lees meer over Rés. Prestige Odalys Les Chalets de L'Arvan II

St. Sorlin d'Arves
St. Sorlin d’Arves is in de laatste jaren omgetoverd van een een oud bergdorpje tot een populaire wintersportplaats. Er zijn veel nieuwe liften, appartementen en vooral ook kroegen bijgebouwd, waardoor het steeds meer studenten trekt. Het dorp ligt ideaal, aan de voet van de Col de la Croix de Fer, wat bekend staat om veel sneeuw én veel zon! Overdag leef je je uit in het super skigebied Les Sybelles en 's avonds in het dorp.

In het dorp zijn een aantal gezellige bars, maar de allergezelligste is natuurlijk de Nederlandse La Grotte du Yeti. Deze kroeg staat elke dag weer vol met mensen die wel zin hebben in een feestje. Na sluitingstijd kun je nog door naar d’Sybelles waar vooral veer Fransen komen. Deze discotheek ligt iets buiten St. Sorlin en is zeker een aanrader vanwege het mooie interieur en de goede DJ's die hier draaien.

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul