Residence Le Balcon des Neiges

  • 1
  • 2
  • 3

St. Sorlin d'Arves

Algemeen

Dicht bij het centrum van het altijd gezellige St. Sorlin vind je Résidence Le Balcon des Neiges. De appartementen zijn comfortabel ingericht, zodat je prima bij kunt slapen na een avondje flink doorhalen. Klaar om de piste weer op te gaan? Dan hoef je gelukkig niet ver, want de dichtstbijzijnde piste bevindt zich al op 150 meter van je appartement. Ideaal! Ben je halverwege de week toe aan wat extra ontspanning na al dat (après) skiën? Dan heeft deze résidence een fijn verwarmd binnen zwembad waar je gratis gebruik van mag maken en tegen betaling kun je ook gebruik maken van de sauna. Dat is nog eens vakantie vieren!
lees meer over Résidence Le Balcon des Neiges

St. Sorlin d'Arves
St. Sorlin d’Arves is in de laatste jaren omgetoverd van een een oud bergdorpje tot een populaire wintersportplaats. Er zijn veel nieuwe liften, appartementen en vooral ook kroegen bijgebouwd, waardoor het steeds meer studenten trekt. Het dorp ligt ideaal, aan de voet van de Col de la Croix de Fer, wat bekend staat om veel sneeuw én veel zon! Overdag leef je je uit in het super skigebied Les Sybelles en 's avonds in het dorp.

In het dorp zijn een aantal gezellige bars, maar de allergezelligste is natuurlijk de Nederlandse La Grotte du Yeti. Deze kroeg staat elke dag weer vol met mensen die wel zin hebben in een feestje. Na sluitingstijd kun je nog door naar d’Sybelles waar vooral veer Fransen komen. Deze discotheek ligt iets buiten St. Sorlin en is zeker een aanrader vanwege het mooie interieur en de goede DJ's die hier draaien.

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul