Residence Les Bergers - extra ingekocht

  St. Sorlin d'Arves

  Algemeen

  Résidence Les Bergers ligt net iets boven het dorp waardoor je een top uitzicht hebt vanaf je balkon. De appartementen zijn modern ingericht en beschikken over alles wat je nodig hebt. Op korte afstand van Les Berges zit een bakker, minimarket en restaurants, dus eten er een paar extra mee dan heb je zo wat bijgehaald. Even geen zin in sneeuw en kou? Trek dan een baantje in het verwarmde binnenzwembad van de résidence. Een prima plek om je wintersport door te brengen!
  lees meer over Résidence Les Bergers - extra ingekocht

  St. Sorlin d'Arves
  St. Sorlin d’Arves is in de laatste jaren omgetoverd van een een oud bergdorpje tot een populaire wintersportplaats. Er zijn veel nieuwe liften, appartementen en vooral ook kroegen bijgebouwd, waardoor het steeds meer studenten trekt. Het dorp ligt ideaal, aan de voet van de Col de la Croix de Fer, wat bekend staat om veel sneeuw én veel zon! Overdag leef je je uit in het super skigebied Les Sybelles en 's avonds in het dorp.

  In het dorp zijn een aantal gezellige bars, maar de allergezelligste is natuurlijk de Nederlandse La Grotte du Yeti. Deze kroeg staat elke dag weer vol met mensen die wel zin hebben in een feestje. Na sluitingstijd kun je nog door naar d’Sybelles waar vooral veer Fransen komen. Deze discotheek ligt iets buiten St. Sorlin en is zeker een aanrader vanwege het mooie interieur en de goede DJ's die hier draaien.

  Totally Yeti Bar
  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul