Residence Les Fermes de St. Sorlin (Extra ingekocht) - last minute

  • 1
  • 2
  • 3

St. Sorlin d'Arves

Algemeen

Of je nou met 2, of met 12 vrienden komt, bij Résidence Les Fermes de St. Sorlin kan het allemaal. Het complex ligt op slechts 100 meter afstand van de piste en de skilift, dus binnen no-time sta je elke dag op je ski’s. Vanuit je appartement heb je een fantastisch uitzicht over de vallei. Bij deze appartementen heb je alles binnen handbereik. Niet alleen hoef je ’s ochtends de deur niet uit voor verse broodjes, want door de brood bestelservice komen de broodjes gewoon naar jou! Daarnaast hoef je ook voor après-ski niet ver te zoeken, want de Yeti bar ligt onder de appartementen. En last but not least, je kunt gratis gebruik maken van het binnenzwembad, de sauna en de jacuzzi, dus waar wacht je nog op?
lees meer over Résidence Les Fermes de St. Sorlin (Extra ingekocht) - last minute

St. Sorlin d'Arves
St. Sorlin d’Arves is in de laatste jaren omgetoverd van een een oud bergdorpje tot een populaire wintersportplaats. Er zijn veel nieuwe liften, appartementen en vooral ook kroegen bijgebouwd, waardoor het steeds meer studenten trekt. Het dorp ligt ideaal, aan de voet van de Col de la Croix de Fer, wat bekend staat om veel sneeuw én veel zon! Overdag leef je je uit in het super skigebied Les Sybelles en 's avonds in het dorp.

In het dorp zijn een aantal gezellige bars, maar de allergezelligste is natuurlijk de Nederlandse La Grotte du Yeti. Deze kroeg staat elke dag weer vol met mensen die wel zin hebben in een feestje. Na sluitingstijd kun je nog door naar d’Sybelles waar vooral veer Fransen komen. Deze discotheek ligt iets buiten St. Sorlin en is zeker een aanrader vanwege het mooie interieur en de goede DJ's die hier draaien.

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul