Les Cimes du Val d'Allos

  • 1
  • 2
  • 3

La Foux d'Allos

Algemeen

De appartementen van Résidence Les Cimes du Val d'Allos zijn ruim en modern ingericht en hebben een ideale ligging in La Foux d'Allos. Een fijn extra is het heerlijk verwarmde zwembad, de sauna en hamam. Hier is het optimaal relaxen na al die inspanningen op de piste. Het is maar een korte wandeling naar het centrum en de skilift. Je kunt 's ochtends dus easy aan je sportieve dag op de pistes beginnen.


lees meer over Les Cimes du Val d'Allos

La Foux d'Allos
La Foux d’Allos is een mooi sneeuwzeker dorp in het zuiden van de Franse Alpen. Naast sneeuwzeker schijnt de zon hier ook gemiddeld 300 dagen per jaar. De ideale omstandigheden voor een paar dikke feestjes dus! Mis zeker ons eigen Totally Snow niet!

Het dorp heeft veel wat luxere residences aan de piste waar je tot aan de deur naartoe kunt sjezen. Probeer de lokale specialiteiten in één van de gezellige restaurants en shake de calorieën er weer af in één van de hippe bars of trendy clubs van het dorp.

Totally Snow
In de week van 4 t/m 11 februari 2017 ben jij aan het juiste adres in La Foux d'Allos, tijdens Totally Snow! Een spiksplinternieuw concept vol te gekke snow-activiteiten, unieke party's en een onvergetelijk festival. Inclusief Poederbaas muts!