Residence Labellemontagne Central Park

  La Foux d'Allos

  Algemeen

  De appartementen van Résidence Labellemontagne Central Park liggen vlak bij het centrum en de pistes van La Foux d'Allos. De studio's en appartementen zijn van verschillende eigenaren en verschillen daarom van inrichting. Het zijn moderne appartementen die de traditionele stijl behouden hebben en allen uitgerust met een sauna waar je weer lekker kunt opwarmen na een dag spelen in de sneeuw.
  lees meer over Résidence Labellemontagne Central Park

  La Foux d'Allos
  La Foux d’Allos is een mooi sneeuwzeker dorp in het zuiden van de Franse Alpen. Naast sneeuwzeker schijnt de zon hier ook gemiddeld 300 dagen per jaar. De ideale omstandigheden voor een paar dikke feestjes dus! Mis zeker ons eigen Totally Snow niet!

  Het dorp heeft veel wat luxere residences aan de piste waar je tot aan de deur naartoe kunt sjezen. Probeer de lokale specialiteiten in één van de gezellige restaurants en shake de calorieën er weer af in één van de hippe bars of trendy clubs van het dorp.

  Totally Snow
  In de week van 4 t/m 11 februari 2017 ben jij aan het juiste adres in La Foux d'Allos, tijdens Totally Snow! Een spiksplinternieuw concept vol te gekke snow-activiteiten, unieke party's en een onvergetelijk festival. Inclusief Poederbaas muts!