Residence Plein Sud

  • 1
  • 2
  • 3

La Foux d'Allos

Algemeen

Résidence Plein Sud ligt aan de piste, waardoor je terug kunt skiën tot aan je appartement. De appartementen hebben een balkon met een waanzinnig uitzicht over de besneeuwde bergen. Chill op het terras van de eigen après-skibar beneden de residentie, of bij één van de andere barretjes in het nabij gelegen centrum van La Foux d’Allos.
lees meer over Résidence Plein Sud

La Foux d'Allos
La Foux d’Allos is een mooi sneeuwzeker dorp in het zuiden van de Franse Alpen. Naast sneeuwzeker schijnt de zon hier ook gemiddeld 300 dagen per jaar. De ideale omstandigheden voor een paar dikke feestjes dus! Mis zeker ons eigen Totally Snow niet!

Het dorp heeft veel wat luxere residences aan de piste waar je tot aan de deur naartoe kunt sjezen. Probeer de lokale specialiteiten in één van de gezellige restaurants en shake de calorieën er weer af in één van de hippe bars of trendy clubs van het dorp.

Totally Snow
In de week van 4 t/m 11 februari 2017 ben jij aan het juiste adres in La Foux d'Allos, tijdens Totally Snow! Een spiksplinternieuw concept vol te gekke snow-activiteiten, unieke party's en een onvergetelijk festival. Inclusief Poederbaas muts!