Chalets La Combe d'Or

  Les Orres

  Accommodatie

  Algemeen

  Op 1800 meter hoogte in Les Orres vind je de mooie Chalets La Combe d’Or. Je verblijft hier in een prachtig wit besneeuwde omgeving en met de piste en skilift naast de deur mis je niks van de actie. De appartementen zijn luxe en modern ingericht en na een dag op de piste is het heerlijk bijkomen in de wellness. Trek wat baantjes in het verwarmde zwembad of kom weer op temperatuur in de sauna en hamam.

  Attention

  De appartementen zijn van verschillende eigenaren, waardoor de inrichting hierdoor kan verschillen. De getoonde foto's dienen als voorbeeld.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van €33,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Chalets La Combe d'Or, dan komt daar eenmalig €23,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Chalets La Combe d'Or, dan komt daar eenmalig €36,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Winterlounge dat zich op 300 meter van de chalets bevindt.


  Kamertypes