Residence L'Ecrin des Orres - Totally Snow Attack

  Les Orres

  Accommodatie

  Algemeen

  Totally Snow is not your average ski-trip! Let’s go Totally crazy, zowel op als naast de piste. Tijdens deze week voorzien we jullie van vette feestjes en unieke après ski’s. Een echt festival met de beste Belgische en Nederlandse artiesten. Je kan het zo gek niet bedenken en we zorgen ervoor! Explore a world of secrets, boek nu!

  Résidence L'Ecrin des Orres
  De mooie Résidence L'Ecrin des Orres is ideaal gelegen met zowel de piste als de skilift op korte loopafstand. Dat betekent dat je 's ochtends zo op pad bent. Ook het gezellige centrum met enkele bars is prima aan te lopen. De appartementen zijn modern en netjes ingericht. Vanuit je appartement heb je een prachtig uitzicht over de vallei. Op het balkon is het, na een dag op de piste, dan ook heerlijk achterover leunen en jezelf opladen voor een avond vol feest.

  Verzorging

  Geen zin om tijdens je vakantie ook nog boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week. Check √!
  Of
  Tegen een toeslag van €33,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence L'Ecrin des Orres, dan komt daar eenmalig €23,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence L'Ecrin des Orres, dan komt daar eenmalig €36,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Winterlounge dat zich op 200 meter van de résidence bevindt.


  Kamertypes