Residence Les Chalets de Bois Mean

  • 1
  • 2
  • 3

Les Orres

Algemeen

De ruime appartementen van Résidence Les Chalets de Bois Méan liggen direct aan de piste in het nieuwere gedeelte van Les Orres. Na het skiën of boarden kun je weer even helemaal ontspannen in het zwembad met wellness faciliteiten en luid je daarna de avond in op je balkon met een mooi uitzicht over de bergen.
lees meer over Résidence Les Chalets de Bois Méan

Les Orres
Nieuw in het aanbod van Husk is Les Orres! Eén van de meest zuidelijk gelegen skigebieden van de Franse Alpen en daarmee ook één van de zonnigste. Het gebied ligt hoog in de bergen waardoor de sneeuw altijd goed is.

Het skigebied bestaat uit zo´n 100 km piste en heeft veel te bieden voor freestylers en snowboarders. Er zijn veel rode en blauwe pistes en de zwarte pistes die er zijn, zijn ook echt zwart. Off-piste afdalingen zijn overal mogelijk en divers. Bijna alle pistes komen uit op een plein in het centrum van Les Orres, wat goed uitkomt als je honger en dorst krijgt tijdens de afdaling. Hier liggen ook de meeste accommodaties, barretjes, restaurants en winkels.

Totally Snow Attack
In de week van 1 t/m 8 februari 2020 ben jij aan het juiste adres in Les Orres, tijdens
Totally Snow Attack! Een te gek concept vol te gekke snow-activiteiten, unieke party's en een onvergetelijk festival. Dit jaar met optredens van o.a. Jody Bernal en The Boy Next Door!