Chalets en Residence Le Grand Panorama II

  • 1
  • 2
  • 3

Valmeinier

Algemeen

Chalets en Résidence Le Grand Panorama II is een mooi appartementencomplex, opgedeeld in diverse geschakelde chalets. De piste vind je al op 50 meter en een paar stappen verder sta je al bij de lift. Ideaal! Het gezellige centrum van Valmeinier ligt iets verderop, maar is ook prima aan te lopen. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht. Zoals de naam al doet vermoeden heb je vanuit je appartement een grand panoramisch uitzicht. Zin in wat ontspanning na een dag skiën? Neem dan een duik in het verwarmde binnenzwembad of ga even wat stoom afblazen in de sauna.
lees meer over Chalets en Résidence Le Grand Panorama II

Valmeinier
Valmeinier bestaat uit het authentieke en traditionele dorpje Valmeinier 1500 en het moderne, speciaal voor wintersporters aangelegde Valmeinier 1800. Dit is langs de piste gebouwd en biedt veel mogelijkheden op het gebied van entertainment. De hotels en appartementen zijn voornamelijk in chaletstijl gebouwd. Centraal in Valmeinier 1800 ligt het gezellige dorpsplein met restaurants, bars en terrasjes. Ook leuk: op woensdag kun je tussen vijf en half zeven skiën op de verlichte piste (op maandagavond tijdens schoolvakanties).

Daarnaast is Valmeinier een ideale startplaats voor wandel- en skitochten in het
skigebied Galibier Thabor. De meeste pistes zijn gelegen aan de kant van Valloire, dus deze kant mag je zeker niet overslaan tijdens je ontdekkingstochten. Er zijn diverse uitgestippelde wandelroutes om de natuur te ontdekken.