Chalets en Residence Le Grand Panorama II

  • 1
  • 2
  • 3

Valmeinier

Algemeen

Chalets en Résidence Le Grand Panorama II is een mooi appartementencomplex, opgedeeld in diverse geschakelde chalets. De piste vind je al op 50 meter en een paar stappen verder sta je al bij de lift. Ideaal! Het gezellige centrum van Valmeinier ligt iets verderop, maar is ook prima aan te lopen. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht. Zoals de naam al doet vermoeden heb je vanuit je appartement een grand panoramisch uitzicht. Zin in wat ontspanning na een dag skiën? Neem dan een duik in het verwarmde binnenzwembad of ga even wat stoom afblazen in de sauna.
lees meer over Chalets en Résidence Le Grand Panorama II

Valmeinier
Houd jij van ouderwetse gezelligheid? Dan is Valmeinier echt iets voor jou! Het bestaat uit twee dorpen; het traditionele Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800, dat speciaal voor de wintersporter is gebouwd. De dorpen zijn langs de piste gebouwd, zodat je na een lange dag bijna je appartement weer in kan skiën!

Midden in Valmeinier 1800 ligt het dorpsplein waar alle gezellige restaurants, bars en terrasjes zich bevinden. De ideale plek om tussendoor een drankje te drinken en vervolgens de après-ski in te duiken. Voor iedereen die tot in de late uurtjes wil doorgaan is discotheek La Mousse. Hier eindigen de echte feestbeesten! Ook fijn aan Valmeinier; doordat het nog minder ontdekt is onder het grote publiek, liggen de prijzen hier nog lekker laag.