Residence Les Angeliers

  Valmeinier

  Algemeen

  Residence Les Angeliers heeft een ideale ligging op slechts 50 meter van de skilift en de piste, én in het centrum van het gezellige Valmeinier 1500. De appartementen zijn comfortabel ingericht. Na een dag op de piste is het heerlijk relaxen in de sauna en hamam. Daarna natuurlijk nog even het centrum in; bestel zo'n lekker kaasfondue of zoek een leuke kroeg voor de après-ski.
  lees meer over Residence Les Angeliers

  Valmeinier
  Valmeinier bestaat uit het authentieke en traditionele dorpje Valmeinier 1500 en het moderne, speciaal voor wintersporters aangelegde Valmeinier 1800. Dit is langs de piste gebouwd en biedt veel mogelijkheden op het gebied van entertainment. De hotels en appartementen zijn voornamelijk in chaletstijl gebouwd. Centraal in Valmeinier 1800 ligt het gezellige dorpsplein met restaurants, bars en terrasjes. Ook leuk: op woensdag kun je tussen vijf en half zeven skiën op de verlichte piste (op maandagavond tijdens schoolvakanties).

  Daarnaast is Valmeinier een ideale startplaats voor wandel- en skitochten in het
  skigebied Galibier Thabor. De meeste pistes zijn gelegen aan de kant van Valloire, dus deze kant mag je zeker niet overslaan tijdens je ontdekkingstochten. Er zijn diverse uitgestippelde wandelroutes om de natuur te ontdekken.