Residence Les Angeliers

  Valmeinier

  Algemeen

  Residence Les Angeliers heeft een ideale ligging op slechts 50 meter van de skilift en de piste, én in het centrum van het gezellige Valmeinier 1500. De appartementen zijn comfortabel ingericht. Na een dag op de piste is het heerlijk relaxen in de sauna en hamam. Daarna natuurlijk nog even het centrum in; bestel zo'n lekker kaasfondue of zoek een leuke kroeg voor de après-ski.
  lees meer over Residence Les Angeliers

  Valmeinier
  Houd jij van ouderwetse gezelligheid? Dan is Valmeinier echt iets voor jou! Het bestaat uit twee dorpen; het traditionele Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800, dat speciaal voor de wintersporter is gebouwd. De dorpen zijn langs de piste gebouwd, zodat je na een lange dag bijna je appartement weer in kan skiën!

  Midden in Valmeinier 1800 ligt het dorpsplein waar alle gezellige restaurants, bars en terrasjes zich bevinden. De ideale plek om tussendoor een drankje te drinken en vervolgens de après-ski in te duiken. Voor iedereen die tot in de late uurtjes wil doorgaan is discotheek La Mousse. Hier eindigen de echte feestbeesten! Ook fijn aan Valmeinier; doordat het nog minder ontdekt is onder het grote publiek, liggen de prijzen hier nog lekker laag.