Residence Les Hauts de Valmeinier

  Valmeinier

  Algemeen

  Direct aan de piste en op slechts 50 meter van het centrum; wat wil je nog meer? Résidence Les Hauts de Valmeinier heeft een top ligging in Valmeinier. Het ligt op 1850 meter hoogte en is in traditionele stijl gebouwd. Mede dankzij de goede ligging aan de voet van de piste is dit een ideale plek om je wintersportvakantie door te brengen. Je vindt de liften op slechts een paar meter afstand en de winkels en restaurants van het centrum liggen om de hoek. Ook top is het fijne zwembad en de sauna en hamam; ideaal voor als je ietwat vermoeid van de piste komt.
  lees meer over Résidence Les Hauts de Valmeinier

  Valmeinier
  Valmeinier bestaat uit het authentieke en traditionele dorpje Valmeinier 1500 en het moderne, speciaal voor wintersporters aangelegde Valmeinier 1800. Dit is langs de piste gebouwd en biedt veel mogelijkheden op het gebied van entertainment. De hotels en appartementen zijn voornamelijk in chaletstijl gebouwd. Centraal in Valmeinier 1800 ligt het gezellige dorpsplein met restaurants, bars en terrasjes. Ook leuk: op woensdag kun je tussen vijf en half zeven skiën op de verlichte piste (op maandagavond tijdens schoolvakanties).

  Daarnaast is Valmeinier een ideale startplaats voor wandel- en skitochten in het
  skigebied Galibier Thabor. De meeste pistes zijn gelegen aan de kant van Valloire, dus deze kant mag je zeker niet overslaan tijdens je ontdekkingstochten. Er zijn diverse uitgestippelde wandelroutes om de natuur te ontdekken.