Residence Les Hauts de Valmeinier

  Valmeinier

  Algemeen

  Direct aan de piste en op slechts 50 meter van het centrum; wat wil je nog meer? Résidence Les Hauts de Valmeinier heeft een top ligging in Valmeinier. Het ligt op 1850 meter hoogte en is in traditionele stijl gebouwd. Mede dankzij de goede ligging aan de voet van de piste is dit een ideale plek om je wintersportvakantie door te brengen. Je vindt de liften op slechts een paar meter afstand en de winkels en restaurants van het centrum liggen om de hoek. Ook top is het fijne zwembad en de sauna en hamam; ideaal voor als je ietwat vermoeid van de piste komt.
  lees meer over Résidence Les Hauts de Valmeinier

  Valmeinier
  Houd jij van ouderwetse gezelligheid? Dan is Valmeinier echt iets voor jou! Het bestaat uit twee dorpen; het traditionele Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800, dat speciaal voor de wintersporter is gebouwd. De dorpen zijn langs de piste gebouwd, zodat je na een lange dag bijna je appartement weer in kan skiën!

  Midden in Valmeinier 1800 ligt het dorpsplein waar alle gezellige restaurants, bars en terrasjes zich bevinden. De ideale plek om tussendoor een drankje te drinken en vervolgens de après-ski in te duiken. Voor iedereen die tot in de late uurtjes wil doorgaan is discotheek La Mousse. Hier eindigen de echte feestbeesten! Ook fijn aan Valmeinier; doordat het nog minder ontdekt is onder het grote publiek, liggen de prijzen hier nog lekker laag.