Residence L'Ours Blanc

  • 1
  • 2
  • 3

Valmeinier

Algemeen

De ruime en verzorgde appartementen van Résidence L’Ours Blanc liggen centraal in Valmeinier. Alles wat je nodig hebt vind je op een paar honderd meter afstand. Op 200 meter van de piste ben je nooit ver verwijderd van een afdaling. Aan het einde van de dag kun je zo het gezellige centrum van Valmeinier inlopen voor een hapje en drankje in een van de gezellige bars of restaurants.
lees meer over Résidence L'Ours Blanc

Valmeinier
Houd jij van ouderwetse gezelligheid? Dan is Valmeinier echt iets voor jou! Het bestaat uit twee dorpen; het traditionele Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800, dat speciaal voor de wintersporter is gebouwd. De dorpen zijn langs de piste gebouwd, zodat je na een lange dag bijna je appartement weer in kan skiën!

Midden in Valmeinier 1800 ligt het dorpsplein waar alle gezellige restaurants, bars en terrasjes zich bevinden. De ideale plek om tussendoor een drankje te drinken en vervolgens de après-ski in te duiken. Voor iedereen die tot in de late uurtjes wil doorgaan is discotheek La Mousse. Hier eindigen de echte feestbeesten! Ook fijn aan Valmeinier; doordat het nog minder ontdekt is onder het grote publiek, liggen de prijzen hier nog lekker laag.