Residence L'Ours Blanc

  • 1
  • 2
  • 3

Valmeinier

Algemeen

De ruime en verzorgde appartementen van Résidence L’Ours Blanc liggen centraal in Valmeinier. Alles wat je nodig hebt vind je op een paar honderd meter afstand. Op 200 meter van de piste ben je nooit ver verwijderd van een afdaling. Aan het einde van de dag kun je zo het gezellige centrum van Valmeinier inlopen voor een hapje en drankje in een van de gezellige bars of restaurants.
lees meer over Résidence L'Ours Blanc

Valmeinier
Valmeinier bestaat uit het authentieke en traditionele dorpje Valmeinier 1500 en het moderne, speciaal voor wintersporters aangelegde Valmeinier 1800. Dit is langs de piste gebouwd en biedt veel mogelijkheden op het gebied van entertainment. De hotels en appartementen zijn voornamelijk in chaletstijl gebouwd. Centraal in Valmeinier 1800 ligt het gezellige dorpsplein met restaurants, bars en terrasjes. Ook leuk: op woensdag kun je tussen vijf en half zeven skiën op de verlichte piste (op maandagavond tijdens schoolvakanties).

Daarnaast is Valmeinier een ideale startplaats voor wandel- en skitochten in het
skigebied Galibier Thabor. De meeste pistes zijn gelegen aan de kant van Valloire, dus deze kant mag je zeker niet overslaan tijdens je ontdekkingstochten. Er zijn diverse uitgestippelde wandelroutes om de natuur te ontdekken.