Chalets les Pleiades

  Risoul

  Algemeen

  Chalet les Pléiades zijn ideaal voor wintersport met een kleine groep vrienden. Hier heb je een eigen chalet voor 6 personen, direct aan de piste in Risoul. Top locatie dus! En ben je met meer dan dat, dan huur je er toch gewoon twee? 's Avonds kun je het zelf gezellig maken in je chalet, maar ook een bezoekje aan het centrum is zeker de moeite waard. Hier kun je uit eten in een van de leuke restaurants of met je voetjes van de vloer in een van de leuke kroegen.
  lees meer over Chalets les Pléiades

  Risoul
  Elke winter wordt Risoul overspoeld met studenten die wel van een feestje houden. Je kunt hier naast fantastisch skiën namelijk ook heel goed après-skiën! Na de laatste afdaling verzamelt iedereen zich op het terras van La Grotte du Yeti voor een welverdiend biertje. Hier is het prima chillen in de zon, die vaak schijnt in Risoul, met een goede beat op de achtergrond.

  Eten kun je eigenlijk overal in Risoul. Het dorp heeft talloze restaurantjes, waar iedereen wel wat lekkers op de kaart vindt. 's Avonds gaat het feest hier gewoon door, er zijn genoeg bars en discotheken waar je tot in de vroege uurtjes terecht kunt. Fijne wintersport!

  Totally Yeti Bar
  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul