Residence Les Melezes - Totally Meltdown

  Risoul

  Algemeen

  Na vorige succes edities in Val Thorens, Saint Sorlin d’Arves, Les Deux Alpe en Vaujany is nu terug Risoul aan de beurt!  Ook deze winter sluiten we het seizoen af met de mooiste dagen van heel het jaar, Totally Meltdown!
  Nog één keer alle remmen loslaten! Pistes knallen en het beest uithangen in La Grotte du Yeti voor de meest memorabele (of net niet) feestjes!

  What’s in it for you?
  - Vertrek 10/4 ‘s avonds, terug 14/4 ’s ochtends (busreis included)
  - Incl 3 dagen skipas Risoul 185 km piste- Gratis Totally Yeti kaart*
  - Iedere dag Après-ski’s georganiseerd door onze monitoren met gratis drank!
  - Thema party’s: met Belgische DJ’s waaronder Fluo party en Tiroler night.*
  - Elke avond Free Shots in de bar
  - Extra activiteiten op de piste
  - Verblijf op loopafstand van de piste

  **Totally Meltdown Party’s, was-da?
  Dé beste feestjes waar je nog lang over gaat napraten!
  Haal je mooiste Lederhosen & Dirndl uit kast en kom halve liter kappen tijdens de Tiroler avond!
  Op onze Fluo Party komen de kunstenaars naar boven met de fluoverf. Laat je gaan en Glow in the Night!
  **
  Do we have to say more? Meltdown is een skireis met alles op en aan, samengepakt op drie dagen.
  Een weekend om nooit meer te vergeten!Be part of the most epic weekend of the season!
  Schrijf je nu in, plaatsen zijn beperkt en VOL = VOL !

  Wanneer je op zoek bent naar een fijne week in de sneeuw zijn de appartementen en studio's van Résidence Les Mélèzes een uitstekende keuze. De inrichting is eenvoudig, maar dat wordt goed gemaakt door de prijs en de ligging. De résidence ligt namelijk direct aan de groene piste. Ook het gezellige centrum ligt op loopafstand. In het centrum kun je 's avonds heerlijk bijkomen met een goed glas wijn en traditionele raclette in één van de pittoreske restaurants of barretjes. Als afsluiter kun je goed terecht bij de après-ski bar en degene die graag tot het uiterste gaan kunnen door naar de Yeti bar, die zich onder de residence bevindt. Daarnaast is ook de supermarkt en bakker hier te vinden.


  lees meer over Résidence Les Mélèzes - Totally Meltdown

  Risoul
  Elke winter wordt Risoul overspoeld met studenten die wel van een feestje houden. Je kunt hier naast fantastisch skiën namelijk ook heel goed après-skiën! Na de laatste afdaling verzamelt iedereen zich op het terras van La Grotte du Yeti voor een welverdiend biertje. Hier is het prima chillen in de zon, die vaak schijnt in Risoul, met een goede beat op de achtergrond.

  Eten kun je eigenlijk overal in Risoul. Het dorp heeft talloze restaurantjes, waar iedereen wel wat lekkers op de kaart vindt. 's Avonds gaat het feest hier gewoon door, er zijn genoeg bars en discotheken waar je tot in de vroege uurtjes terecht kunt. Fijne wintersport!

  Totally Yeti Bar
  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul