Residence Les Melezes

  Risoul

  Algemeen

  1. Après ski informatie

   De après-ski in Risoul is top! Niet voor niets is dit zuid-Franse dorp populair bij studenten. Gebruikelijk is het om een 'Genepi' of 'Chartreuse' te shotten; hét shotje van het dorp. Dus als je in Risoul bent, probeer deze dan zeker eens uit!

   La Grotte du Yeti: Oftewel; de Yeti bar. In Risoul bestaat de Yeti al meer dan 20 jaar en is daarmee niet meer weg te denken uit het dorp. Met maar liefst 2 locaties staat de Yeti hier bekend als de grootste uitgaansgelegenheid voor après-ski overdag én 's avonds. Ook staan ze bekend om de vele partyevents. Uiteraard is La Grotte du Yeti dan ook dé thuislocatie van Husk in Risoul!

   Anapurna: De hoogst gelegen bar van Risoul! Je kunt hier in de ochtend rustig bijkomen van de vorige avond met een sterke bak koffie en 's middags kun je er ook prima lunchen. Er wordt de hele dag goede muziek gedraaid en 's avonds gaat het hier steevast los!

   Babao Rhum: Babao Rhum is de ideale plek om je avond te beginnen! Ook al is het buiten koud, hier waan je je in tropische sferen. Zo wordt er vooral rum, mojito en ti-punch geschonken met goede muziek op de achtergrond.

   Le Mix: Dit is de enige discotheek in Risoul en is dus ook dé plek waar iedereen elkaar vanaf een uur of 01.30 ontmoet, om nog een paar uurtjes door te gaan. Let's get the party started!