Hotel Le Lac Bleu

  • 1
  • 2
  • 3

St. François Longchamp

Algemeen

Hotel Le Lac Bleu is de perfecte locatie wanneer je aan de piste wilt verblijven en dichtbij het centrum. Na een paar passen sta je al midden in het centrum van St. Francois Longchamp 1650. Hotel Le Lac Bleu is een gastvrij hotel en biedt ruime, goed verzorgde kamers.

Vanaf het zonneterras en vanuit het restaurant heb je een prachtig zicht op de pistes. Voor zowel het ontbijt als diner schuif jij zo aan in het restaurant. De avond sluit je af met een paar drankje aan de bar van het hotel. Ook op een korte afstand vind je de Yeti bar, waar je met een biertje in je hand kunt hossen.
lees meer over Hotel Le Lac Bleu

St. François Longchamp
St. François Longchamp wordt steeds populairder onder jongeren. Het is namelijk niet groot, maar wel heel gezellig! Midden in het dorp vind je een centraal sneeuwplein waar veel van de pistes op uitkomen. Het is dus makkelijk terug skiën naar je appartement in St. François!

Voor de après-ski ga je naar de altijd populaire La Grotte du Yeti. Hier is het altijd een feestje! Even geen zin om op de piste te staan? Bekijk het gebied dan eens vanuit de lucht met een spectaculaire parapent!

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul