Residence Odalys Belle Vue

  • 1
  • 2
  • 3

St. François Longchamp

Algemeen

Midden in het centrum van St. François Longchamp ligt Résidence Belle Vue. Met de skilift op loopafstand kun je ’s ochtends al snel je ski's of board onderbinden om van de pistes af te scheuren. Geniet van de ondergaande winterzon vanaf je eigen balkon en sluit de dag af met een drankje in een van de bars in het centrum.
lees meer over Résidence Odalys Belle Vue

St. François Longchamp
St. François Longchamp wordt steeds populairder onder jongeren. Het is namelijk niet groot, maar wel heel gezellig! Midden in het dorp vind je een centraal sneeuwplein waar veel van de pistes op uitkomen. Het is dus makkelijk terug skiën naar je appartement in St. François!

Voor de après-ski ga je naar de altijd populaire La Grotte du Yeti. Hier is het altijd een feestje! Even geen zin om op de piste te staan? Bekijk het gebied dan eens vanuit de lucht met een spectaculaire parapent!

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul