Residence Odalys Le Hameau de St. Francois (voordeeltarief)

  • 1
  • 2
  • 3

St. François Longchamp

Algemeen

Op slechts 50 meter van de piste vind je Les Résidences du Hameau de St. Francois. Ook de skilift ligt voor de deur, dus 's ochtends ben je de eerste die zijn sporen kan trekken in de verse poedersneeuw. De appartementen zijn eenvoudig ingericht, maar van alle gemakken voorzien. Terwijl je vrienden zich aan het klaarmaken zijn voor de après-ski, post jij nog even snel de vetste foto’s van de dag via de Wi-Fi. Après-ski bar La Grotte du Yeti zit in hetzelfde gebouw, dus met een drankje teveel op naar huis is geen punt. Met een verblijf in Les Résidences du Hameau de St. Francois ben je verzekerd van een onvergetelijke wintersportvakantie!
lees meer over Résidence Odalys Le Hameau de St. Francois (voordeeltarief)

St. François Longchamp
St. François Longchamp wordt steeds populairder onder jongeren. Het is namelijk niet groot, maar wel heel gezellig! Midden in het dorp vind je een centraal sneeuwplein waar veel van de pistes op uitkomen. Het is dus makkelijk terug skiën naar je appartement in St. François!

Voor de après-ski ga je naar de altijd populaire La Grotte du Yeti. Hier is het altijd een feestje! Even geen zin om op de piste te staan? Bekijk het gebied dan eens vanuit de lucht met een spectaculaire parapent!

Boek nu en krijg 40% korting op alle drank
We hebben goed nieuws! Als je nu jouw vakantie boekt naar een bestemming met een Totally Yeti Bar, krijg je daar 40% korting op alle drank. Dat betekent dus 40% korting op alle bier, wijn, frisdrank én sterke drank in de Totally Yeti Bar! Als je jouw boeking maakt tijdens de actieperiode wordt de Totally Yeti Gold Card automatisch toegevoegd. Hiermee ben je verzekerd van de korting!

Let op: Deze actie is zeer beperkte tijd beschikbaar, dus boek snel!

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul