Residence Les Terrasses de Veret

  • 1
  • 2
  • 3

Flaine

Algemeen

Voor wie wel op z'n luxe gesteld is, kan in Flaine terecht in Résidence Les Terrasses de Veret. De mooie résidence biedt ruime, luxe appartementen met een top uitzicht vanaf je grote balkon. De piste loopt direct langs de résidence en ook naar het centrum kun je gemakkelijk lopen. Na een dag bikkelen in de kou is het tijd om te chillen. En dat kan bij Terrasses de Veret! Zo is er een verwarmd binnenzwembad, sauna en een jacuzzi op het terras. Relaxt!
lees meer over Résidence Les Terrasses de Veret

Flaine
In het hart van het sneeuwzekere Le Grand Massif ligt het dorpje Flaine. Hier komen veel pistes op uit en het ligt dus ideaal om het gebied te gaan verkennen. Het dorp is speciaal voor de wintersport gebouwd en dus niet heel charmant, maar ja, daar kom je natuurlijk ook niet voor! Flaine is verdeeld in 3 verschillende wijken; Flaine Forêt, Flaine Forum en Flaine Front de Neige, die door liften met elkaar verbonden zijn.

In alle wijken vind je leuke bars en terrasjes, maar voor de echte après-ski moet je in Flaine Forêt zijn! De Bowling, White Pub en de Diamant Noir zijn een bezoekje waard. De echte diehards kunnen de nacht afsluiten in discotheek La Cave.

Husk Foodpackages
Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!