Residence P&V Premium Les Terrasses d'Helios

  Flaine

  Algemeen

  Deze prachtige, luxe résidence ligt direct aan de piste in Flaine. Zo is het 's morgens dus slechts een kwestie van de deur uit stappen en je ski's onderbinden voordat je kunt gaan. De appartementen hebben een balkon met adembenemend uitzicht en ook het wellnesscenter met verwarmd zwembad, sauna, jacuzzi en hamam zorgt voor een geluksmomentje. Het centrum van Flaine ligt op 500 meter afstand en als je geen zin hebt om te lopen is er een gratis shuttlebus die je hier afzet en ophaalt.

  lees meer over Résidence P&V Premium Les Terrasses d'Helios

  Flaine
  In het hart van het sneeuwzekere Le Grand Massif ligt het dorpje Flaine. Hier komen veel pistes op uit en het ligt dus ideaal om het gebied te gaan verkennen. Het dorp is speciaal voor de wintersport gebouwd en dus niet heel charmant, maar ja, daar kom je natuurlijk ook niet voor! Flaine is verdeeld in 3 verschillende wijken; Flaine Forêt, Flaine Forum en Flaine Front de Neige, die door liften met elkaar verbonden zijn.

  In alle wijken vind je leuke bars en terrasjes, maar voor de echte après-ski moet je in Flaine Forêt zijn! De Bowling, White Pub en de Diamant Noir zijn een bezoekje waard. De echte diehards kunnen de nacht afsluiten in discotheek La Cave.

  Husk Foodpackages
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!