Residence La Crete du Berger (voordeeltarief)

  La Joue du Loup

  Algemeen

  Résidence La Crête du Berger bestaat uit een aantal kleinschalige appartementencomplexen. De skilift ligt op een paar minuten loopafstand van je appartement. Niet alleen op de pistes, maar ook in het centrum is genoeg te doen! Er zijn een paar bars waar je tot in de late uurtjes door kunt feesten. Op de piste begint het feest al in restaurant/bar Viaïpi, en 's avonds weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen in barretjes en de discotheek in het dorp!
  lees meer over Résidence La Crête du Berger (voordeeltarief)

  La Joue du Loup
  La Joue du Loup is dé budgettopper in het Husk-programma. Hier kun je je een een week uitleven tegen een mooi prijsje. Handig aan Joue du Loup is dat alles dicht bij elkaar ligt. Je hoeft hier dus nooit ver te lopen om bij de lift of de kroeg te komen. Onderaan de piste vind je meteen de zonovergoten terrassen. Na een dag bikkelen, kun je hier tot laat in de middag chillen in een ligstoel, snel bruin worden en genieten van een welverdiend biertje. Op de piste kun je vast in de party stemming komen bij Viaïpi, waarna je de avond al feestend kunt afsluiten in een van de barretjes of discotheek in het dorp.

  Heb je heimwee naar Nederland? Ga dan naar Restaurant Le Stop. Hier staat echte Hollandse kost op de kaart en de bediening spreekt zelfs een beetje Nederlands!

  Husk Foodpackages
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een 
  Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
  App Store of Google Play Store en mis niets!