Residence Les Mouflons

  • 1
  • 2
  • 3

La Joue du Loup

Algemeen

Résidence Les Mouflons is een kleine résidence in het altijd gezellige Joue du Loup. De appartementen zijn verdeeld over twee grote chalets op loopafstand van het centrum. Ook de dichtstbijzijnde lift is prima aan te lopen, dus niks geen gedoe met een skibus deze vakantie. De appartementen zijn eenvoudig en allemaal net even anders ingericht. Na een dag op de ski's kun je zelf wat lekkers klaarmaken in je appartement, of aanschuiven in een van de leuke restaurants in het centrum.
lees meer over Residence Les Mouflons

La Joue du Loup
La Joue du Loup is dé budgettopper in het Husk-programma. Hier kun je je een een week uitleven tegen een mooi prijsje. Handig aan Joue du Loup is dat alles dicht bij elkaar ligt. Je hoeft hier dus nooit ver te lopen om bij de lift of de kroeg te komen. Onderaan de piste vind je meteen de zonovergoten terrassen. Na een dag bikkelen, kun je hier tot laat in de middag chillen in een ligstoel, snel bruin worden en genieten van een welverdiend biertje. Op de piste kun je vast in de party stemming komen bij Viaïpi, waarna je de avond al feestend kunt afsluiten in een van de barretjes of discotheek in het dorp.

Heb je heimwee naar Nederland? Ga dan naar Restaurant Le Stop. Hier staat echte Hollandse kost op de kaart en de bediening spreekt zelfs een beetje Nederlands!

Husk Foodpackages
Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een 
Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
App Store of Google Play Store en mis niets!