Chalets Club Margot

  Superdévoluy

  Algemeen

  Chalets Club Margot bied je een aantal mooie, vrijstaande chalets met een gunstige ligging aan het begin van Superdévoluy. De piste ligt op ligt bijna voor de deur en is te bereiken met een rolband, en naar het centrum kun je gemakkelijk lopen. De chalets zijn ideaal voor als je samen met je vrienden komt, je kunt de appartementen namelijk huren van 8 tot 11 personen. Je hebt hier trouwens niet alleen de luxe van een eigen chalet, maar ook de voordelen van een hoop extra faciliteiten van het bijbehorende hotel waar je gebruik van mag maken. Zo duik je na een dag uitleven op de piste nog even in het verwarmde buitenzwembad of ontspan lekker in de wellness.
  lees meer over Chalets Club Margot

  Superdévoluy
  Superdévoluy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Hier heb je alles lekker dicht bij elkaar, dus of het nou de piste of de kroeg is waar je naar zoekt, het is hier nooit ver weg! Ideaal, want je komt natuurlijk om meters te maken óp de piste en niet daarbuiten.

  Er zijn niet veel kroegen in Superdévoluy, maar altijd wel één waar het gezellig is! Heb je zin om ook lekker te dansen? Dan ga je naar La Fournaise, de leukste discotheek van het dorp. Hier kun je tot in de late uurtjes met je voeten van de vloer. Heb je even zin in iets anders? Probeer dan eens sneeuwkiten of ga een middag naar de kegelbaan. Genoeg te doen dus!

  Husk Foodpackages
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een 
  Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
  App Store of Google Play Store en mis niets!