Residence Le Hameau du Puy

  Superdévoluy

  Algemeen

  Résidence Le Hameau du Puy is ideaal gelegen; de dichtstbijzijnde piste en de lift liggen al op 300 meter, dus je bent nooit ver verwijderd van je eerste afdaling. De appartementen zijn netjes comfortabel ingericht en een fijne extra is het mooie verwarmde zwembad en de sauna, waar je na een dag slalommen even heerlijk kunt chillen. Zo sta je weer fris in de kroeg 's avonds!
  lees meer over Résidence Le Hameau du Puy

  Superdévoluy
  Superdévoluy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Hier heb je alles lekker dicht bij elkaar, dus of het nou de piste of de kroeg is waar je naar zoekt, het is hier nooit ver weg! Ideaal, want je komt natuurlijk om meters te maken óp de piste en niet daarbuiten.

  Er zijn niet veel kroegen in Superdévoluy, maar altijd wel één waar het gezellig is! Heb je zin om ook lekker te dansen? Dan ga je naar La Fournaise, de leukste discotheek van het dorp. Hier kun je tot in de late uurtjes met je voeten van de vloer. Heb je even zin in iets anders? Probeer dan eens sneeuwkiten of ga een middag naar de kegelbaan. Genoeg te doen dus!

  Husk Foodpackages
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een 
  Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
  App Store of Google Play Store en mis niets!