Residence Les Toits du Devoluy - extra ingekocht

  • 1
  • 2
  • 3

Superdévoluy

Algemeen

Residence les Toits du Devoluy heeft prima appartementen om de hoek van de piste en liften. Overdag kun je je uitleven in het mooie gebied en 's avonds zijn er een aantal bars en discotheken. Of je kunt er natuurlijk ook gewoon een feestje van maken met je vrienden in je eigen appartement. Dat worden een paar top dagen!

lees meer over Résidence Les Toits du Dévoluy - extra ingekocht

Superdévoluy
Superdévoluy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Hier heb je alles lekker dicht bij elkaar, dus of het nou de piste of de kroeg is waar je naar zoekt, het is hier nooit ver weg! Ideaal, want je komt natuurlijk om meters te maken óp de piste en niet daarbuiten.

Er zijn niet veel kroegen in Superdévoluy, maar altijd wel één waar het gezellig is! Heb je zin om ook lekker te dansen? Dan ga je naar La Fournaise, de leukste discotheek van het dorp. Hier kun je tot in de late uurtjes met je voeten van de vloer. Heb je even zin in iets anders? Probeer dan eens sneeuwkiten of ga een middag naar de kegelbaan. Genoeg te doen dus!

Husk Foodpackages
Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een 
Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
App Store of Google Play Store en mis niets!