Residence Odalys Prestige L'Oree des Pistes - Voordeeltarief

  Superdévoluy

  Algemeen

  De appartementen van Résidence L'Orée des Pistes zijn verdeeld over een aantal kleinschalige complexen, direct aan de piste in Superdévoluy. Ideaal dus, zo sta je 's ochtends meteen in de verse poeder! De appartementen zijn comfortabel ingericht. Na een dag knallen op de piste, kun je voordat je aan de après-ski begint nog even een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad, of weer op stoom komen in de sauna. Zo begin je relaxed aan je avond stappen!
  lees meer over Résidence Odalys Prestige L'Orée des Pistes - Voordeeltarief

  Superdévoluy
  Superdévoluy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Hier heb je alles lekker dicht bij elkaar, dus of het nou de piste of de kroeg is waar je naar zoekt, het is hier nooit ver weg! Ideaal, want je komt natuurlijk om meters te maken óp de piste en niet daarbuiten.

  Er zijn niet veel kroegen in Superdévoluy, maar altijd wel één waar het gezellig is! Heb je zin om ook lekker te dansen? Dan ga je naar La Fournaise, de leukste discotheek van het dorp. Hier kun je tot in de late uurtjes met je voeten van de vloer. Heb je even zin in iets anders? Probeer dan eens sneeuwkiten of ga een middag naar de kegelbaan. Genoeg te doen dus!

  Husk Foodpackages
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een 
  Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de hele week.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
  App Store of Google Play Store en mis niets!