App. Les Deux Alpes 1800 - Bronze BNN Snowtrip

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  Appartementen Les Deux Alpes 1800 is de verzamelnaam voor verschillende appartementen in de wijk Le Village 1800, dé uitgaanswijk van Les Deux Alpes. Hier zit je goed dus! De appartementen liggen verspreid door de wijk, maar allemaal op nog geen 100 meter van de piste en zijn eenvoudig ingericht. Ga je liever met de gondel direct naar de top? Dan brengt de skibus je hier ook zo naartoe.

  Om mee te gaan op de BNN Snowtrip moet je lid zijn van BNN, of gewoon nog even lid worden natuurlijk.
  lees meer over Appartementen Les Deux Alpes 1800 - Bronze BNN Snowtrip

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul