App. Les Deux Alpes 1800 - Skibiza

  Les Deux Alpes

  Accommodatie

  Algemeen

  Skibiza brengt Ibiza naar de Alpen! In samenwerking met de beroemde clubs Pacha, Space en Cafè Mambo worden de grootste DJ’s naar de sneeuw gehaald. Overdag pistes pakken en in de avond losgaan op de lekkerste muziek met een echt festivalsfeertje. Ibiza goes après ski!

  Appartementen Les Deux Alpes 1800
  Appartementen Les Deux Alpes 1800 is de naam voor verschillende studio’s en appartementen in de wijk Le Village 1800, dé uitgaanswijk van Les Deux Alpes. De appartementen liggen verspreid door de wijk, bij aankomst vertelt de Husk reisleiding waar jouw appartement ligt. Ze zijn allemaal niet verder dan 100 meter van een stoeltjeslift gelegen, dus wat het skiën betreft maakt het niet uit in welk appartement je zit. De appartementen zijn eenvoudig ingericht, maar alles is aanwezig. Ga je liever met de gondel naar de top? Hier rijdt de skibus je zo naar toe. Heb je ’s avonds een paar drankjes teveel op, wees dan gerust, je bed is niet ver weg.

  Attention

  - de exacte locatie van je appartement wordt bij aankomst op de bestemming door de reisleiding bekendgemaakt
  - de getoonde foto's zijn voorbeelden. De inrichting van de appartementen kan verschillen.
  - wanneer je meerdere appartementen boekt kunnen wij je niet garanderen dat deze appartementen zich in hetzelfde gebouw bevinden


  Verzorging  Kamertypes