App. Les Deux Alpes 1800 - Totally Snowjam

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  Totally Snowjam zorgt een week lang 24/7 voor sfeer en spektakel. Overdag strijden de beste riders van de Benelux voor hun nationale titel in de categoriën freestyle snowboard en ski en voor de eer van hun vaderland. Vanaf de late namiddag starten de partytunes op de buitenpodia en tovert Snowjam Les 2 Alpes om tot het grootste bergfestival in Frankrijk.

  Appartementen Les Deux Alpes 1800
  Appartementen Les Deux Alpes 1800 is de naam voor verschillende studio’s en appartementen in de wijk Le Village 1800. De appartementen liggen verspreid door de wijk, bij aankomst hoor je bij de centrale receptie waar jouw appartement precies ligt. Ze zijn allemaal niet verder dan 100 meter van een stoeltjeslift gelegen, dus wat het skiën betreft maakt het niet uit in welk appartement je zit. De appartementen zijn eenvoudig ingericht, maar alles is aanwezig. Ga je liever met de gondel naar de top? Hier rijdt de skibus je zo naar toe. Heb je ’s avonds een paar drankjes teveel op, wees dan gerust, je bed is niet ver weg.


  lees meer over Appartementen Les Deux Alpes 1800 - Totally Snowjam

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul