App. Les Deux Alpes 1800 - Totally Snowjam

  Les Deux Alpes

  Accommodatie

  Algemeen

  Totally Snowjam zorgt een week lang 24/7 voor sfeer en spektakel. Overdag strijden de beste riders van de Benelux voor hun nationale titel in de categoriën freestyle snowboard en ski en voor de eer van hun vaderland. Vanaf de late namiddag starten de partytunes op de buitenpodia en tovert Snowjam Les 2 Alpes om tot het grootste bergfestival in Frankrijk.

  Appartementen Les Deux Alpes 1800
  Appartementen Les Deux Alpes 1800 is de naam voor verschillende studio’s en appartementen in de wijk Le Village 1800. De appartementen liggen verspreid door de wijk, bij aankomst hoor je bij de centrale receptie waar jouw appartement precies ligt. Ze zijn allemaal niet verder dan 100 meter van een stoeltjeslift gelegen, dus wat het skiën betreft maakt het niet uit in welk appartement je zit. De appartementen zijn eenvoudig ingericht, maar alles is aanwezig. Ga je liever met de gondel naar de top? Hier rijdt de skibus je zo naar toe. Heb je ’s avonds een paar drankjes teveel op, wees dan gerust, je bed is niet ver weg.  Attention

  - de exacte locatie van je appartement wordt bij aankomst op de bestemming door de reisleiding bekendgemaakt
  - de getoonde foto's zijn voorbeelden. De inrichting van de appartementen kan verschillen.
  - wanneer je meerdere appartementen boekt kunnen wij je niet garanderen dat deze appartementen zich in hetzelfde gebouw bevinden


  Verzorging

  Geen zin om tijdens je vakantie ook nog boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg voor 7x ontbijt en 6x avondeten. Check √!

  Of: Tegen een toeslag van €21,50 per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Vie. Dit is lopend via trappen te bereiken na ongeveer 10-15 minuten. Op de terugweg duurt het ongeveer 20 minuten. Dit komt omdat het dan een klim is van 1600 meter naar 1800 meter. Wanneer je via de weg loopt ben je ongeveer 30 minuten onderweg.


  Kamertypes