Chalet Harmonie

  • 1
  • 2
  • 3

Les Deux Alpes

Algemeen

Ga je graag met al je vrienden op wintersport? Dan is Chalet Harmonie in Deux Alpes een ideale plek om je vakantie door te brengen. Hier heb je samen met je 11 beste vrienden een heel chalet tot je beschikking! De ligging is ook nog eens gunstig te noemen, want het ligt op loopafstand van zowel de piste als het centrum. Dus of je nu komt om te skiën of te après-skiën, hier zit je goed!
lees meer over Chalet Harmonie

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar

La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul