Chalet Husky

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Les Deux Alpes

Algemeen

Ben je wel toe aan wat luxe en privacy? Dan is Chalet Husky echt iets voor jou! De chalets zijn sfeervol ingericht en hebben een open haard en een privé hamam, waar je heerlijk kunt relaxen na een dag op de piste. Vanaf het balkon heb je een super mooi uitzicht over de bergen. De eerste piste vind je al op sneeuwbalworp afstand, dus je bent 's morgens zo op pad. Naar het centrum neem je de gratis skibus.
lees meer over Chalet Husky

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar

La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul