Chalet La Lauze

  • 1
  • 2
  • 3

Les Deux Alpes

Algemeen

Hou je wel van wat privacy en ben je niet vies van een beetje luxe? Dan is Chalet La Lauze een aanrader. Hier heb je een chalet helemaal voor jezelf en jouw 13 beste vrienden. Het chalet ligt in het dorpje Venosc en op nog geen 200 meter van de cabinelift die je direct het gebied in brengt. Na een dag op de piste is het tijd voor wat ontspanning en dat kan hier prima in het verwarmde zwembad of in je privé sauna! Dat is nog eens chill op wintersport gaan.
lees meer over Chalet La Lauze

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar

La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul