Chalet Le Pleynet

  • 1
  • 2
  • 3

Les Deux Alpes

Algemeen

Bij Chalet Le Pleynet zit je helemaal goed deze winter. Hier zit je samen met 13 vrienden in je eigen chalet met privé zwembad en sauna! Het moet niet gekker worden. Het chalet ligt aan de rand van het dorpje Venosc en op slechts 200 meter van de cabinelift, dus 's morgens sta je zo bovenop de berg. Kom je na een dag uitleven op de pistes weer terug bij het chalet dan verruil je je sneeuwspullen voor je zwembroek en is het tijd om te chillen in het verwarmde buitenbad en de sauna.
lees meer over Chalet Le Pleynet

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar

La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul