Chalet Les Carrelets - Silver BNN Snowtrip

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  Chalet Les Carrelets zijn twee naast elkaar gelegen chalets. Eentje voor 11 en eentje voor 14 personen. Ideaal dus als je met een kleine groep bent en wel van een beetje privacy houdt, zo heb je je eigen chalet tot je beschikking! Ze liggen ook nog eens prima, met zowel de piste en het centrum op loopafstand. Heb je net met BNN het record sleetje rijden gezet? Dan is het tijd voor wat ontspanning. En dat kan in je eigen jacuzzi in de tuin van het chalet. Hoe relaxt! dat wordt gegarandeerd een topweek in Deux Alpes!

  Om mee te gaan op de BNN Snowtrip moet je lid zijn van BNN, of gewoon nog even lid worden natuurlijk.
  lees meer over Chalet Les Carrelets - Silver BNN Snowtrip

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul