Chalet Lou Crouet

  • 1
  • 2
  • 3

Les Deux Alpes

Algemeen

Chalet Lou Crouet heeft een top ligging in Deux Alpes; op loopafstand van het centrum en met de piste en de dichtstbijzijnde lift op slechts 25 meter! Dat is 's ochtends dus 3 stappen en je kunt je ski's of board onderklikken. Verder ligt het precies bij de verbinding tussen het grote en kleine gebied. Ideaal dus als nog niet iedereen heel erg gevorderd is. Ook de skibus stopt vlak voor het chalet en zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten in het gezellige centrum bent. Hier kun je je boodschappen halen, uit eten, of je aansluiten bij de fantastische après-ski.
lees meer over Chalet Lou Crouet

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar

La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul