Chalet L'Ours Brun

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  Chalet L'Ours Brun is de perfecte keuze als je graag met een groep vrienden op wintersportvakantie gaat. De chalets hebben een ideale ligging; direct aan de piste en vlak bij de skilift. Na een sporty dag in de sneeuw kom je weer op temperatuur met een warm drankje in de gezellige woonkamer. Zin in meer drankjes? No problemo, je zit zo in het centrum met genoeg keuze aan leuke kroegen en après-skibars.
  lees meer over Chalet L'Ours Brun

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul