Residence Alba - BNN Snowtrip

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Les Deux Alpes

Algemeen

De sfeervolle Résidence Alba ligt direct aan de piste in Les Deux Alpes. Met de dichtstbijzijnde lift ook nog eens op 50 meter, heb je geen excuus meer om niet als eerste bovenaan de berg te staan 's ochtends! De ruime appartementen zijn modern en sfeervol ingericht en zijn voorzien van een balkon en een goed uitgeruste keuken. Na een dag uitleven op de piste loop je zo het bruisende centrum in. Op naar die te gekke après-ski feestjes!

Om mee te gaan op de BNN Snowtrip moet je lid zijn van BNN, of gewoon nog even lid worden natuurlijk.
lees meer over Résidence Alba - BNN Snowtrip

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar

La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul